IKUINEN TULI. PAREMPI GRILLI.

Kardinaali Group Oy on 2017 perustettu suomalainen yritys, joka valmistaa Cor-Ten teräksestä kotimaisia grillejä vaativaan käyttöön. Grillit sopii kaikille jotka haluavat grillata avotulella tai hiilloksella. Polttoaineena käy hiili, briketti tai puu.  Tuotantolinjassamme on myös ammattikeittiöihin käytettävät mallit.

"Meidän mielestämme oikealla tulella tehty ruoka on parasta. Siksi kehitimme Kardinaalin, jossa yhdistyvät pihagrillin näyttävä design ja suomalainen terästaito sekä mahdollisuus nauttia ruuan valmistamisesta kerrankin yhdessä"

Kutsu ystävät hyvän ruuan ääreen

Kardinaalin ympärille mahtuu useampikin grillaaja ja sen pinnoilla kypsyvät yhtä hyvin lihat ja kasvikset kuin kananmunat ja räiskäleet. Voit siis sekä paistaa että grillata, aidolla tulella. Paistopinta on raepuhallettua hiiliterästä, joka kestää suomalaisen sään ympäri vuoden. Kardinaalin runko on corten-terästä, jonka pinta patinoituu ajan kanssa yhä vain paremman näköiseksi.

Tuotteitamme saa myös jälleenmyyjäverkostomme kautta Suomesta ja Ruotsista. Kysy lähin jälleenmyyjäsi.

"Mottomme on tehdä tulesta vielä parempaa"

COR-TEN säänkestävä teräsmateriaali, jonka luonnollisen näköinen patinapinta kehittyy ajan myötä, antaen tuotteelle yksilöllisen ilmeen. Oikein käytettynä materiaali vaatii vain vähän huoltoa ja sen ilmeikäs ulkonäkö kestää pitkään. Cor-Ten on lähestulkoon puhdasta terästä, joka sisältää vain pienen määrän lisäainetta, jonka ansiosta materiaalin pinnalle muodostuu suojaava patinakerros, kun se altistuu sääolosuhteille. Patinalla on aluksi punaruskea väri, joka tummuu ajan myötä.                                                   

Grillimalleja on kolmea eri kokoa: Hehku, Roihu ja Loimu. 

Teemme myös asennus- ja suunnittelupalvelua asiakkaillemme. Kysy!